Tým naší společnosti

Tým Avonetu čítající téměř 50 lidí je plný zajímavých osobností, které dávají naší společnosti tvář. Seznamte se s vybranými profesionály, kteří dnes a denně pečují o vaši spokojenost. Internet nás baví.


Vedení společnosti

Václav BurešVáclav Bureš

výkonný ředitel

Václav řídí chod celé firmy a posunuje ji tím správným směrem. Zodpovídá také za bezproblémový provoz sítí. K tomu všemu mu pomáhá praxe získaná na pozici manažera výstavby optické sítě.

Ing. Dušan MáčalíkIng. Dušan Máčalík

jednatel

Milovník rychlých aut Dušan bedlivě střeží lety získané know-how. Řídí důležité firemní projekty a s pečlivostní sobě vlastní nastavuje klíčové vnitrofiremní procesy.

Mgr. Tomáš MáčalíkMgr. Tomáš Máčalík

ředitel velkoobchodu

Tomáš položil stabilní základy Avonetu v roce 1997. V soukromí vášnivý cestovatel v minulosti vedl technická oddělení, nyní rozvíjí klíčové celorepublikové služby, řídí velkoobchod a stojí za výběrem dodavatelů.

Roman MajdaIng. Roman Majda

vedoucí marketingu

Roman se stará o celý marketing od roku 2015. Od roku 2020 má na starosti i prodej domácích služeb. Jako filmový nadšenec uvolňuje pracovní stres nejraději v kině zcela ponořen do děje hollywoodských blockbusterů.

Ing. Josef PilčíkIng. Josef Pilčík

vedoucí obchodního oddělení

Pepa v práci, stejně jako na tenise, ví vždy, jak správnou smečí dotáhnout zápas do vítězného konce. V našem týmu od roku 2012 zúročuje své dlouholeté obchodní zkušenosti.


Prodej a péče

Lenka HlobilováLenka Hlobilová

vedoucí zákaznického centra

Usměvavá Lenka není jen precizní obchodnicí, je hlavně zodpovědnou maminkou, která si díky optimismu a lidskému přístupu hravě poradí s každým problémem nejen našich zákazníků.

Vítězslav ValentaVítězslav Valenta

referent zákaznického centra

Víťa jako zkušený obchodník a hráč mariáše vytahuje z rukávu trumfy, které smetou ze stolu každou konkurenční nabídku.

Michaela Stráníková Michaela Stráníková

referentka zákaznického centra

Michaela našim zákazníkům s radostí pomáhá, aby se snadno zorientovali v široké nabídce našich služeb. Dokáže správně zjistit vaše potřeby a doporučit tu nejvhodnější kombinaci služeb, se kterou vás bude internet bavit

Markéta WolfováMarkéta Wolfová

vedouci call centra

Markéta má na starost dlouhodobou spokojenost našich zákazníků. Díky ní si můžete být jisti, že využíváte vždy nejlepší možné služby za férovou cenu.

Tomáš VaculaTomáš Vacula

obchodní zástupce

Tom je zkušeným obchodníkem v telekomunikacích a tak má na starosti prodej našich služeb pro firemí zákazníky - od malých živnostníků až po velké korporace.

Ondřej BurešOndřej Bureš

obchodní reprezentant

Vždy pozitivně naladěný Ondřej je naprostý profík, který zajistí vaší firmě balík špičkových služeb sestavených na míru vašim potřebám. Zkrátka člověk, na kterého je spoleh.

Nela PinďákováNela Pinďáková

obchodní referentka

Energická Nelča je sice naší nejmladší posilou, ale o jejích schopnostech nepochybujte. Od malička se věnuje tanci, ve kterém i soutěžila a právě ten jí dodává ten správný elán. Během zimní sezóny si nejvíce užívá lyžování.

Michal Fiurášek

Michal Fiurášek

supervizor technické podpory

Nejzapeklitější technické požadavky můžete řešit s kolegou Michalem, který svůj cit pro techniku zúročuje také při ozvučení koncertů. Když nepracuje, rád sleduje kvalitní filmy.

Michal Štulíř

Michal Štulíř

technická podpora

Michal pomáhá řešit zapeklité technické problémy i nezvyklé dotazy zvídavých zákazníků jako naprostý profesionál.

Lukáš Chytil

Lukáš Chytil

technická podpora

Lukáš vám hravě poradí s kdejakým technickým nastavením poskytovaných služeb. Baví ho cvičná střelba, horské tůry a kempování v přírodě.

David Večeřa

David Večeřa

technická podpora

David je naší nejnovější posilou na technické podpoře. Po práci dělá fotbalového rozhodčího a trenéra mládeže.

Marcel Hauerland

Marcel Hauerland

technická podpora

I díky Marcelovi si můžete být jisti, že se k nám vždy rychle dovoláte a jakýkoliv problém obratem vyřešíme.

Veronika ŠtarhováVeronika Štarhová

dispečerka

Verča neomylně vysílá montážní techniky tam, kde jsou nejvíce zapotřebí, abyste mohli být co nejdříve online. Její milý hlas pozná každý, komu nově zřizujeme internetovou přípojku.


Pracovníci v terénu   Seznámit se

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete i odmítnout.