Koncová zařízení

Víte, že využívání starého modemu či routeru je nejčastějším důvodem nespokojenosti s internetovým připojením v domácnosti?

Životnost těchto zařízení je v průměru 3-5 let, ikdyž "jen" stojí stále na stejném místě. S výměnou a odborným nastavením nového zařízení Vám rádi pomůžeme.

Routery

Routery s WiFi

Díky routeru můžete připojit k internetu více než 1 zařízení, a to jak kabelem, tak i přes WiFi. Router doporučujeme k našemu internetu Sprint, mojeWiFi a Kabel.

Zobrazit nabídku routerů

Modemy pro DSL a LTE

Modemy pro DSL a LTE

Modem budete potřebovat k VDSL připojení přes pevné telefonní linky nebo k LTE. Díky WiFi se připojíte i s vaším telefonem či tabletem.

Zobrazit nabídku modemů

Set-top boxy pro IPTV

Set-top boxy pro IPTV

IPTV set-top box budete potřebovat, pokud nemáte podporovaný chytrý televizor. Díky němu si můžete vychutnat všechny výhody televize přes internet.

Zobrazit nabídku set-top boxů

V případě zaslání zařízení prostřednictvím České pošty bude účtováno poštovné a balné dle platného ceníku.

V případě zapůjčených nebo pronajatých zařízení je nutné tyto zařízení vrátit nejpozději do 5 dnů po skončení výpovědní doby. Převzetí vrácených zařízení bude společností AVONET, s.r.o. na místě potvrzeno. Nevrácená zařízení budou zákazníkovi vyúčtována!

 

Nezávazná poptávka

  

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete i odmítnout.