Internet na míru

Internet na míru je určen pro náročné zákazníky požadující spolehlivé připojení s vyhrazenou přenosovou rychlostí a vysokými zárukami dostupnosti.

Jednotlivé internetové služby se liší použitou technologií, pokrytím a maximální přenosovou rychlostí.

Internet Global

Vysoce spolehlivé připojení k internetu symetrickou rychlostí až 300 Mb/s využívající výhod kombinace celorepublikových pevných a MW sítí. Ideální pro připojení firemních poboček k internetu a jejich trvalé datové propojení s centrálou pomocí virtuální privátní sítě (VPN). Internet Global je dostupný na významné většině území České republiky. Výhodou je rychlé zřízení, vysoká rychlost, cenová dostupnost a garance kvality na úrovni pevných sítí.

Více informací

Optický internet

Připojení k internetu pomocí optické sítě rychlostí až 10 Gb/s. Vyniká mimořádnou spolehlivostí a stabilitou. Tarify Fibre Premium nabízí vyhrazenou symetrickou přenosovou rychlost. Cena se sjednává individuálně dle požadované přenosové rychlosti, náročnosti realizace a sjednané úrovně servisních služeb.

Bezdrátový internet

Je dostupný ve více než 130 lokalitách s pokrytím naší bezdrátové sítě. Kvalita připojení závisí na zvolené technologii, frekvenčním pásmu a místních podmínkách. Nabízí rychlost v řádu až stovek Mb/s. Tarify Air Premium nabízí vyhrazenou symetrickou přenosovou rychlost. Cena se sjednává individuálně dle požadované přenosové rychlosti, náročnosti realizace a sjednané úrovně servisních služeb.

Zálohovaný internet

Představuje pro vaše podnikání už hodinový výpadek internetu problém? Se zálohovaným internetem od Avonetu budete bez starostí. Dva různé nezávislé způsoby připojení zakončené v jediném koncovém zařízení (router). Servisní podpora SLA 99,9 %, termín opravy poruch NBD, v ceně služby je pevná veřejná IPv4 adresa pro hlavní i záložní připojení.

 

Nezávazná poptávka

  

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete i odmítnout.