Optický internet Sprint

V bytových domech a zejména na sídlištích nabízíme špičkové vysokorychlostí připojení k internetu až 1 Gb/s!
Jednoduše to nejlepší z naší nabídky internetu na doma pro Zlín, Holešov, Kroměříž, Vizovice, Slušovice, Zádveřice-Raková, Uherský Brod, Uherské Hradiště, Hluk, Zlechov, Luhačovice, Bojkovice.

Popis

  • připojení k internetu bez omezení množství přenesených dat
  • zákazníkovi jsou vždy nastaveny nejlepší možné parametry služby v rámci sjednaného tarifu
  • rychlosti jsou uvedeny ve směru k zákazníkovi (stahování) / od zákazníka (odesílání)
  • hodnota běžně dostupné rychlosti stahování a odesílání dat odpovídá alespoň 60 % hodnoty rychlosti inzerované a je uživateli dostupná v 95 % času během jednoho kalendářního dne - podrobnější vysvětlení garancí rychlostí ve smyslu nařízení EU č. 2015/2120 najdete v dokumentu Pravidla při poskytování služeb přístupu k internetu v sekci Ceníky a smlouvy
  • zúčtovacím obdobím je kalendářní měsíc nebo tříměsíční, půlroční nebo roční předplatné

Aktivační poplatek

Aktivace zahrnuje instalaci sady pro optické připojení v bytovém domě a aktivaci tarifu v koncovém bodě sítě AVONET za vstupními dveřmi bytu zákazníka, výpůjčku sady pro optické připojení a cestovné. Aktivace nezahrnuje další dodávky a případné vícepráce spojené s instalací za koncovým bodem sítě, např. dodávku WiFi routeru nebo instalaci vnitřní kabeláže v bytě zákazníka.

Poradíme vám   Dnes: 8.00—15.00 hod.

 +420 575 575 777      osobni@avonet.cz

Máme se vám ozvat?

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete i odmítnout.