Telefony a koncová zařízení

Z naší široké nabídky zařízení si vybere opravdu každý.

Využijte bohaté nabídky koncových telekomunikačních zařízení, jako jsou telefonní přístroje, automatické dveřní vrátníky, GSM brány nebo třeba náhlavní soupravy a nahrávací systémy.

Drátové IP telefony

Bezdrátové IP telefony

Drátové analogové telefony

Bezdrátové analogové telefony

VoIP převodníky

Yeastar

VoIP brána Yeastar TA200

  • 1 datový port
  • 2 hlasové porty pro připojení analogového telefonu nebo pobočkové ústředny
  • QoS - priorizace hlasového provozu
  • lze použít také jako HW router

Patton

VoIP převodníky pro ISDN 2 nebo ISDN 30

VoIP převodník Patton

Nabízíme rovněž převodníky IP pro telefonní ústředny s ISDN rozhraním, IP Převodníky Patton


Automatické vrátníky a interkomy

2N

Pořiďte si dveřní interkom s perfektním designem a funkcemi, který podporuje přenos hlasu i videa. Díky své variabilitě umožňuje vybudovat dveřní systém dle vašich potřeb. Interkom lze dovybavit kamerou, čtečkou karet či docházkovým systémem.

2N Helios IP - Verso, Vario, Force, Safety, Uni

2N Helios IP

2N® Helios IP je dveřní interkom, u kterého se dokonale snoubí špičkové technologie s unikátním designem. Jedná se o variabilní komunikační systém podporující jak přenos hlasu, tak videa. To vše v IP prostředí za pomoci protokolu SIP. IP interkom 2N® Helios IP je ideálním produktem pro jakékoli prostředí dveřní komunikace. Uplatní se jak při firemním, tak domácím užití a díky mnoha doplňkům, jako je display, čtečka karet, docházkový systém nebo klávesnice, najde široké využití. Celý systém interkomu i jeho ovládání na displeji lze snadno přizpůsobit vašim potřebám, přičemž veškeré nastavení a ovládání je možné díky připojení do Internetu provádět i na dálku. Udělejte na své návštěvy dojem hned u vstupních dveří. IP interkom 2N® Helios IP vám nabízí spoustu kombinací a vy si tak můžete vybrat přesně to, co potřebujete.

2N Helios

2N® Helios je moderní dveřní interkom s perfektním designem a funkcemi, které nenajdete zdaleka u každých dveří. Jedná se o komunikační systém podporující jak přenos hlasu, tak i videa. Pokud ke vstupu do domu nechcete používat klíče, nemusíte. Dveře lze otevřít zadáním kódu, přiložením karty nebo dálkově přes stolní či mobilní telefon. Interkom vám bude spolehlivě sloužit doma stejně jako ve firmě nebo velkém kancelářském komplexu. 2N® Helios je na modulární bázi, a umožňuje tak rozšíření až na 54 tlačítek. Doplňkem může být kamera, čtečka karet či docházkový systém. K dispozici je verze s klávesnicí i bez ní.

 

Nezávazná poptávka

  

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete i odmítnout.