Široká nabídka internetu na doma

Poskytujeme opravdu rychlé a stabilní připojení k internetu po celé ČR. Využíváme vlastní infrastrukturu i sítě jiných operátorů. Ve Zlínském kraji provozujeme vlastní rozsáhlou optickou síť s více než 18 000 přípojkami a více než 260 přístupových bodů bezdrátové sítě.

Optický internet Sprint

V bytových domech nabízíme špičkové internetové připojení přes optickou síť s rychlostí až 1 Gb/s! Vynikající stabilita i odezvy. Jednoduše to nejlepší z naší nabídky internetu na doma pro Zlín, Holešov, Kroměříž, Vizovice, Slušovice, Zádveřice-Raková, Uherský Brod, Uherské Hradiště, Hluk, Zlechov, Luhačovice, Bojkovice.

Více informací

Pevný internet xDSL a Optical

Vysokorychlostní pevný internet přes pevnou síť CETIN přináší stabilní připojení bez ohledu na povětrnostní podmínky. Je dostupný na většině území ČR a jeho zprovoznění je velmi snadné. Nabízí rychlost až 2 Gb/s. Skutečná rychlost připojení je závislá na kvalitě a délce přístupového vedení.

Více informací

Bezdrátový internet mojeWiFi

Internet mojeWiFi využívá nejrozšířenější bezdrátový standard WiFi. Spolehlivost připojení je limitována použitou technologií a místními podmínkami, bezdrátové připojení je však často dostupné i v místě bez pevné přípojky. Nabízí rychlost až 80 Mb/s.

Více informací

Kabelový internet

Stabilní pevné připojení k internetu přes obecní rozvod kabelové televize v Březnici, Pozlovicích a Halenkovicích s výborným poměrem cena/výkon. Na jedné přípojce můžete mít internet i televizi. Je ideální také pro levné volání přes internet. Rychlost až 150 Mb/s. Kvalita připojení závisí na použité technologii v kabelové síti.

Více informací

Internet LTE

Rychlé připojení k internetu přes celorepublikovou mobilní síť LTE, která pokrývá 99 % obyvatel ČR pomocí více než 4500 vysílačů. Díky tomu se můžete připojit k internetu doma i na chatě.

Více informací

Poradíme vám   Dnes: 8.00—15.00 hod.

 +420 575 575 777      osobni@avonet.cz

Máme se vám ozvat?

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete i odmítnout.