Nastavení a funkce služby

Jak funguje SledovaniTV?

Internetová televize neboli IPTV umožňuje šíření televizního vysílání pomocí internetového připojení, které máte doma, na chalupě nebo na cestách. Stačí, když máte v daném místě připojení k internetu a všechny oblíbené kanály máte ihned k dispozici.

Mohu SledovaniTV sledovat na televizoru?

Ano, vaše oblíbené pořady můžete sledovat na smart TV nebo Android TV, kde nepotřebujete žádné další zařízení. Služba SledovaniTV nabízí nejširší podporu zařízení na českém trhu. Pokud máte starší televizi, dodáme vám STB, který jednoduše zapojíte a můžete okamžitě sledovat vše, co máte rádi. Jedinou podmínkou pro využívání SledovaniTV je mít naše internetové připojení.

Lze sledovat i na notebooku nebo počítači?

Ano, stačí si spustit prohlížeč sledovanitv.cz a přihlásit se k vašemu účtu. SledovaniTV podporuje většinu prohlížečů.

Lze sledovat i na tabletu?

Ano, dle vašeho zařízení si stáhnete aplikaci a máte tak k dispozici své oblíbené pořady třeba i na chatě. Aplikace je pro Android i iOS. Služba SledovaniTV nabízí nejširší podporu zařízení na českém trhu.

Mohu službu využívat také v zahraničí?

Ano, službu SledovaniTV lze využívat v rámci celé EU, což oceníte například na dovolené.

Jak si SledovaniTV aktivuji?

Registrací na stránkách sledovanitv.cz si může zákazník sám službu aktivovat. Pokud si zákazník rovnou zřizuje náš internet, aktivaci služby s ním na místě provede montážní technik.

Registrace do SledovaniTV

Co nabízí základní balíček SledovaniTV start?

Základní balíček SledovaniTV start od Avonetu vám nabídne přes 70 programů s možností zpětného zhlédnutí až 168 hodin u všech programů (včetně stanic skupiny Nova a Prima) a 50 hodin nahrávek, které pro vás budou uloženy až 6 měsíců. V rámci tohoto základního balíčku můžete využívat souběžně 1×set-top box, 1× Smart TV a 2× počítač, tablet nebo smartphone.

Jsou součástí služby také internetová rádia?

Ano, základní balíček SledovaniTV start zahrnuje 48 rozhlasových stanic.

Lze přeskakovat reklamy u zpětného zhlédnutí kanálů FTV Prima?

Kompletní informace o technickém řešení přetáčení reklam, odpovědi na časté související otázky naleznete na: https://sledovanitv.cz/bez-reklam.

Máte i další televizní balíčky?

Základní balíček SledovaniTV start je možné libovolně rozšiřovat o další tematické balíčky a služby dle platného ceníku.

Mám chytrou TV. Jak zprovozním službu?

Do aplikace SledovaniTV jednoduše zadáte přihlašovací údaje, které jste si sám vyplnil při registraci nebo údaje, které vám zaslal pracovník zákaznického centra.

Co když potřebuji STB?

STB si od nás můžete zakoupit nebp pronajmout. Pokud již máte založen účet, můžete si jednoduše STB připojit pomocí dodaného návodu. Pokud účet založen nemáte a chcete pomoci i s připojením STB, pošleme k vám našeho montážního technika.

Nepřepnu si program na druhé televizi, když budu v bytě využívat 2 stejné set-top boxy s bluetooth ovladačem?

Nemusíte se bát. Každý ovladač je spárovaný s konkrétním set-top boxem.

Mohu si poskládat pořadí programů podle sebe?

Ano, programy si můžete poskládat v nastavení jak potřebujete https://sledovanitv.cz/account/channel-sorter

Mohu si poskládat pořadí programů na každém zařízení jinak?

Pořadí programů se nastavuje pouze ve webovém rozhraní a je tak stejné pro všechna zařízení v rámci jednoho zákaznického účtu.

Pokud budu mít 14 denní zkušební verzi zdarma, co mi nabídne?

V rámci 14denní zkušební verze získáte v síti Avonet plnohodnotný základní balíček SledovaniTV start se zpětným shlédnutím všech programů.

Co se stane po 14 dnech. Přejde služba do placeného období nebo se vypne?

Po skončení 14denního testovacího období se služba automaticky vypne. V případě, že máte zájem o pokračování, službu vám nastaví pracovník zákaznického centra dle platného ceníku.

Najdu někde návody na pomoc s nastavením služby?

Návody na https://sledovanitv.cz/account/help

K čemu slouží voucher?

Voucher je dárek pro zákazníka v podobě možnosti využívat sledováníTV zdarma po dobu 2 měsíců.

Jakým způsobem se řeší reklamace nefunkčního STB nebo ovladače?

Odesláním či osobní výměnou na zákaznickém centru. Zařízení v záruce jsou automaticky vyměněna, pokud se jedná o závadu nezpůsobenou koncovým uživatelem. V ostatních případech lze nová zařízení zakoupit dle platného ceníku.

Můžu službu SledovaniTV využít pro firemní účely?

Služba je určena FO domácnostem a není možné ji fakturovat na IČ. Pokud bude účet uzavřen na FO nepodnikající a bude využita pro veřejnou produkci, lze bez problémů vysílat balíček SledovaniTV start. U ostatních kanálů je to problém.

 

 

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete i odmítnout.