Internet LTE

Internet LTE je připojení k internetu přes celorepublikovou mobilní síť LTE, která pokrývá 99 % obyvatel ČR pomocí více než 4 500 vysílačů.

Pokrytí LTE

Pevný internet LTE

  • služba je určena pro použití v pevném místě
  • běžně dostupná rychlost stahování a odesílání dat je účastníkovi k dispozici v 95 % měření provedených během jednoho kalendářního dne
  • podrobný popis rychlostí ve smyslu nařízení EU č. 2015/2120 najdete v dokumentu Pravidla při poskytování služeb přístupu k internetu v sekci Ceníky a smlouvy
  • zúčtovacím obdobím je kalendářní měsíc, tříměsíční, půlroční nebo roční předplatné
  • předpokladem dosažení rychlostních parametrů tarifu Pevné LTE je využití LTE modemu Huawei CPE B2338-168

Aktivace Pevného LTE mini / aktiv / extra

  • aktivační poplatek zahrnuje aktivaci tarifu, dodávku LTE modemu a odbornou instalaci
  • poplatek za výjezd a práci instalačního technika 1 699 Kč. V případě stěhování služby a současném prodloužení závazku na dalších 24 měsíců není tento poplatek účtován. Poplatek za deinstalaci služby je 1 499 Kč.

Aktivace LTE extra

  • aktivační poplatek zahrnuje aktivaci tarifu, konfiguraci LTE modemu a jeho zaslání zákazníkovi poštou. LTE modem není součástí aktivačního poplatku a je účtován zvlášť.

Postup instalace

Pro správné fungování služby je potřeba, aby byla zvenku na budově umístěna anténa. Její instalaci zařídí externí technik Vodafone na vhodném místě po domluvě s vámi. Vzhledem k tomu, že jde o zásah do budovy a propojení mezi anténou a modemem je kabelové, je obvykle potřeba provrtání zdi (prostup do budovy). Samotná instalace trvá cca 90 minut. Instalační termíny jsou v pracovních dnech mezi 8. a 19. hodinou nejdříve 5 dní po objednání služby. Pokud zjistíte, že vám vybraný termín instalace nevyhovuje, dejte nám to prosím vědět nejpozději 24 hodin předem na číslo zákaznického centra 575 575 777.

Poradíme vám   Dnes: 8.00—15.00 hod.

 +420 575 575 777      osobni@avonet.cz

Máme se vám ozvat?

Nezávazná poptávka

  

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete i odmítnout.