Novinky

Gurmáni sdíleli gastronomické lahůdky díky free WiFi od Avonetu

V parku u zlínského zámku se konal první a rozhodně ne poslední ročník Garden Food Festivalu Zlín. Tisíce návštěvníků si mohly vychutnat krásné počasí, delikatesy i nezvyklé pokrmy, a také free WiFi připojení od Avonetu.


O víkendu 3. - 4. 9. 2016 zaplnily park desítky stánků, kde jste mohli ochutnat regionální i zahraniční kuchyni. Jednalo se například o ústřice, domácí šunku, hmyzí speciality, indickou kuchyni, jídla s konopím, šneky, raw pokrmy a mnoho dalšího. Největší zájem sklidilo maso z mladého býka, které bylo pečeno vcelku.

S plnými břichy jste tak mohli sledovat napínavé klání mezi zdravou a klasickou kuchyní, kdy porota nedokázala určit jednoznačného vítěze a souboj skončil remízou či tolik očekávaný kuchařský duel televizní kuchařské hvězdy Zdeňka Pohlreicha a šéfkuchaře Restaurace U Johana Přemysla Kosa. Na pódiu se však vystřídala během víkendu i celá řada hostů jako například Jan Punčochář, Markéta Hrubešová a další významné osobnosti. Všechny příjemně překvapil velký zájem návštěvníků. Podle předběžných odhadů jich bylo celkem na deset tisíc.

Avonet poskytl internetové připojení nejen pořadatelům, ale také široké veřejnosti. Díky tomu jste mohli sdílet online se svými přáteli fotky lákavých pokrmů ve free WiFi zóně, kterou v jeden okamžik využilo až 101 návštěvníků (neděle 16.45). Ve volných chvílích jste se mohli vyfotit u naší fotostěny, kde na vás čekaly usměvavé hostesky s našimi plyšovými rybičkami.  Fotogalerii naleznete na našem facebookovém profilu. Nezapomeňte označit sebe i své přátele!

V průběhu víkendu probíhalo hlasování o nejlepší restauraci, kterou se stala dle návštěvníků zlínská Restaurace U Johana, stříbrnou medaili získal olomoucký podnik Lobster a třetí pozici obsadil Spa hotel Lanterna z Velkých Karlovic. A nevyhrávaly jen restaurace, všechny hlasovací lístky byly slosovatelné a vy jste tak mohli získat například 6 měsíců stabilního a spolehlivého pevného internetu od Avonetu zdarma.

Milovníkům dobrého jídla zdar a už se těšíme na příští ročník.