Internet pro seniory za 250 Kč měsíčně

Buďte v kontaktu s celou rodinou. Sdílejte zážitky se svými dětmi, vnoučaty nebo s přáteli, vyhledávjejte informace a buďte v centru dění v každém věku.


Tato speciální nabídka se vztahuje pouze na tarify internetového připojení Sprint mini, mojeWiFi mini a Kabel mini a nelze ji kombinovat s jinou akční nabídkou, není-li uvedeno jinak.

Podmínky získání slevy pro seniory 65+

Pro získání připojení za speciální cenu pro seniory se o tuto akci sami přihlaste při komunikaci se zákaznickým centrem nebo přidejte poznámku v poptávce.

Podmínkou pro získání připojení za zvýhodněnou cenu je podpis Smlouvy o poskytování služeb elektronických komunikací s místem instalace na adrese trvalého bydliště účastníka staršího 65 let věku. Pro ověření jména, věku a adresy trvalého bydliště bude vyžadováno předložení platného občanského průkazu.

Výhodné balíčky Internet + TV

K našemu internetu za zvýhodněnou cenu pro seniory si samozřejmě můžete pořídit i moderní způsob sledování televize přes internet s možností zpětného přehrávání. Spolehlivý internet a televizi ve vysokém rozlišení tak můžete mít už za pouhých 400 Kč měsíčně!


Chci připojit

Přejděte k Avonetu

Chci internet pro seniory 65+

  

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete i odmítnout.