Naši pracovníci v terénu

Společnost AVONET má ve svém týmu kvalifikované pracovníky, kteří každodenně projednávají výstavbu sítě, instalují nebo servisují v terénu zařízení na naší přístupové síti. Každý z těchto pracovníků má povinnost se vám prokázat následující identifikační kartou.

Vzorová kartička
Vzorová kartička

Libor BlahaLibor Blaha

vedoucí výstavby sítě

Libor své dlouholeté zkušenosti z oboru telekomunikací každodenně zužitkovává při realizaci velkých projektů zejména v rámci rozširování naší optické sítě ve Zlínské kraji.

Lubomír ChmelařLubomír Chmelař

supervizor montážních techniků

Luboš pracuje v Avonetu od roku 2005. Můžete se s ním setkávat především při aktivacích televizních služeb, ale i při montáži a servisu našich přípojek.

Roman FoltýnRoman Foltýn

montážní technik

Roman zastává v Avonetu pozici montážního technika již od roku 2004. Své zkušenosti dnes a denně zúročuje při zřizování nového připojení a zajišťování serviss pro stávající klienty.

Lukáš DrábekLukáš Drábek

montážní technik

Lukáš je montážním technikem Avonetu od roku 2007. Zajišťuje montáže v terénu a provádí servis našich zařízení. Vždy dělá maximum pro vaše rychlé a bezproblémové připojení.

Josef BalážJozef Baláž

montážní technik

Jožo má bohaté zkušenosti jak v oblasti bezdrátových tak optických sítí a naše řady rozšířil v roce 2019.

Tomáš VítekTomáš Vítek

montážní technik

Tomáš v rámci výstavby, montáží a servisu internetového připojení dělá vždy s přátelským úsměvem vše k vaší spokojenosti.

Jakub ČervenkaJakub Červenka

montážní technik

Jakub spolu s ostatními techniky připojuje naše zákazníky k opravdu rychlému internetu. Po pracovním dni si nejvíce odpočine "offline" při čtení knih.

Jan TučekJan Tuček

montážní technik

Jan se k nám přidal v roce 2021 a rychle se stal spolehlivou součástí našeho týmu. Připojit vás k internetu je pro něj stejně snadné jako zdolávat hory na svém snowboardu.

Lukáš KovačíkLukáš Kovačík

technik provozu sítě

Lukáš je součástí týmu techniků od poloviny roku 2016. O vaše bezproblémové připojení k internetu se postará se stejnou pečlivostí jako o správný chod své motorky.

Radek BuchtaRadek Buchta

supervizor výstavby bezdrátové sítě

Radek posílil tým techniků Avonetu na začátku roku 2016. V terénu zajišťuje připojení a servis pro naše zákazníky, tak aby byli vždy online a byli vždy stoprocentně spokojeni s našimi službami.

Petr KašíkPetr Kašík

technik výstavby sítě

Petr je posilou týmu od roku 2017, s výstavbou optických sítí má mnohaleté zkušenosti. S kolegy spolupracuje i na montážích metalických a rádiových sítí.

Hynek PetrlaHynek Petrla

technik výstavby sítě

Hynek pracuje v dceřiné společnosti Telest, kterou vlastníme od roku 2014, už od vyučení v roce 1985. Práce je mu koníčkem. Provádí údržbu a montáž metalické a optické sítě pro připojování telefonních a internetových přípojek.

Co můžeme zlepšit?

  

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete i odmítnout.