Převod (portace) čísla od jiného operátora

Chcete, abychom převod vyřešili za vás? Nejjednodušší cestou je předat nám OKU kód.

Pokud si chcete výpověď u stávajícího operátora vyřešit sami, pak kontaktujte svého stávajícího operátora a podejte výpověď z důvodu přenesení svého čísla. Od opouštěného operátora si vyžádejte Číslo Výpovědi Opouštěného Poskytovatele služeb (ČVOP). Toto číslo potřebujeme pro úspěšné přenesení vašeho čísla do sítě Laudatio (ERBIA MOBILE s.r.o.).

  • V síti Vodafone zavolejte na číslo *077, máte-li předplacenou kartu. Pokud máte paušál, pošlete výpověď poštou na adresu Vodafone, nebo navštivte prodejnu Vodafone.
  • V síti O2 Czech Republic zavolejte na *33, máte-li předplacenou kartu. Pokud máte paušál, podejte výpověď osobně na prodejně, nebo ji zašlete poštou.
  • V síti T-Mobile zavolejte na 4603 (+420 603 603 603) a požádejte o ČVOP.

Poté zašlete ČVOP emailem na adresu osobni@avonet.cz.

Jakmile s vámi naše zákaznické centrum vyřeší podpis smlouvy, bude vás informovat o určeném datu přenosu vašeho telefonního čísla (datum přenosu je zpravidla za 14 dní od zpracování smlouvy).

  • Prostřednictvím České pošty obdržíte doporučeně novou SIM kartu se stejným telefonním číslem, která bude v síti Laudatio aktivní v den přenosu; den přenosu Vám bude sdělen při zpracování smlouvy.
  • V případě vyhotovení SIM karty se zcela novým telefonním číslem obdržíte SIM kartu již aktivní.
  • V případě výměny SIM karty obdržíte SIM kartu neaktivní. Pro její aktivaci  nám zašlete sériové číslo nové SIM karty a telefonní číslo.
  • V 0:00 hodin dne přenesení čísla vypne stávající operátor SIM kartu ve svých systémech (doporučujeme kartu před půlnocí z telefonu vyndat a již ji nepoužívat, aby nedošlo k naúčtování dalšího dne poskytování služeb u stávajícího operátora). Následně proběhne přenos a nejpozději v 6:00 ráno je SIM karta aktivována v systémech Laudatio.
  • Vložte do svého mobilního telefonu novou SIM kartu, kterou jste od nás obdrželi.
  • Vraťte původní SIM kartu původnímu operátorovi, pokud ji od Vás žádá.
 

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete i odmítnout.