Nastavení pro Outlook/Outlook Express

Program Microsoft Outlook je poštovní klient, který je součástí komerčního kancelářského balíku MS Office. Umožní Vám snadno spravovat Vaši poštu a kontakty. Náš návod vám pomůže s jeho nastavením pro příjem a odesílání pošty na účtech od Avonetu.

Spusťte Outlook. V případě, že ještě nemáte přídány žádné poštovní účty, pak Vás k jejich přidání Outlook sám vybídne. Pokud již nějaké e-mailové účty v Outlooku používáte, klikněte na záložku Soubor a na volbu Přidat účet.

outlook_navod1

Zadejte Vaši e-mailovou adresu, rozklikněte volbu Upřesnit možnosti a zatrhněte Umožnit mi ručně si nastavit účet. Pokračujte tlačítkem Připojit.

outlook_navod2

Zvolte IMAP. Po kliknutí budete automaticky přesměrování na podrobnější nastavení serverů příchozí a odchozí pošty.

outlook_navod3

Nastavení vyplňte prosím přesně jako je na přiloženém snímku a pokračujte tlačítkem Další.

outlook_navod4

Nyní Outlook otestuje správnost nastavení odchozí pošty - odešle testovací e-mail, který se zobrazí posléze ve složce doručené, a tím otestujte správnost nastaveno příchozí pošty.

outlook_navod5

Outlook je připraven k použití. Okno pro napsání nové zprávy vyvoláte kliknutím na volbu Nový e-mail. Doručenou poštu ručně sesynchronizujete pomocí tlačítka Poslat a přijmout u všech složek.

 

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete i odmítnout.