Řešení problémů se službou SledovaniTV

Nefunguje mi SledováníTV, co mám dělat?

V prvé řadě doporučujeme provést kontrolu funkčnosti připojení k internetu. Pokud internet funguje v pořádku, restartujte Vaše přijímací zařízení (set-top box nebo SmartTV - pokud používáte aplikaci). Ve většině případů služba po restartu korektně naběhne.

Mám aplikaci SledováníTV a na televizi vidím pouze šedou obrazovku.

S největší pravděpodobností se jedná o chybu v aplikaci. Řešením je aplikaci z televize odinstalovat a zase zpět nainstalovat skrze obchod s aplikacemi ve Vašem zařízení. Zařízení bude nutné pravděpodobně znovu spárovat 

Mám set-top box a SledováníTV mi píše některou z následujích chyb:

  • Error1
    Pokud Vám set-top box píše chybu error1, jedná se chybu fyzicky na přívodním ethernetovém kabelu do zařízení. Zkontrolujte, zda je kabel správně zapojen a dotlačen jak do set-top boxu tak to Vašeho routeru. Pokud se vše jeví v pořádku, nejspíše bude kabel vadný a je nutné jej vyměnit.
  • Error2
    Tato chyba značí problém s dostupností IP konektivity. Váš router nejspíše nefunguje správně a nepřiděluje set-top boxu IP adresu. Restartujte obě zařízení.
  • Error3
    Vyskytla se chyba ve firmwaru zařízení. Proveďte reset set-top boxu dle návodu. Zařízení se pokusí stáhnout aktuální firmware. V případě pokračující nefunkčnosti pokračujte podle reklamačního postupu.

Reset set-top boxu Motorola VIP1113

Set-top box (stb) vypněte tlačítkem na spodní straně zařízení. Chvili vyčkejte dokud indikační dioda úplně nezhasne. Tlačítko opět zmáčkněte a držte dokud stb bliká zeleně. Jakmile se rozsvítí červeně tlačítko pusťě a stb si sám začně stahovat nový software. Set-top box se několikrát restartuje.
Pozor: proces resetu může trvat 2-5 minut.

Reset set-top boxu Arris VIP4302

Set-top box (stb) vypněte tlačítkem na horní straně zařízení. Chvili vyčkejte dokud indikační dioda úplně nezhasne. Tlačítko opět zmáčkněte a držte dokud stb bliká žlutě. Jakmile se rozsvítí červeně tlačítko pusťě a stb si sám začně stahovat nový software.  Set-top box se několikrát restartuje.
Pozor: proces resetu může trvat 2-5 minut.

Párování BT ovladače po resetu

Po resetu set-top boxu nebo když se vybíjí baterky v ovladači, může dojít k tomu, že se ovladač odpáruje. V takovém případě postupujte následovně:
Jako první stisknětě na dálkovém ovladači tlačítko BACK a poté tlačítko POWER. Obě tlačítka držte po dobu alespoň 15 vteřin. Tlačítka pusťte a nyní by již měl ovladač korektně fungovat.

 

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete i odmítnout.